AUDIVET FÜLCSEPP

AUDIVET

 

Leírás:
növényi kivonat külső használatra. Erőteljes hatást gyakorol a gyulladásos nyálkahártya és a bőr gyulladásos elváltozásainál, beleértve a külső hallójáratot is. Egyensúlyba hozza a bőr és a nyálkahártyák pH-ját, így megakadályozza a nemkívánatos baktériumok, gombák és paraziták szaporodását.  Antivirális, antibakteriális és gombaölő hatása van.

Használat: [a legmegfelelőbb kísérő készítmény a zárójelben feltüntetve]

 

  • Gyulladásos bőrbetegségek – bőrkiütés, ekcéma, és  felületi sebek [Gynevet, Regavet, Kingvet].
  • Bőr gombásodás, körülírt alopecia (helyi szőrhullás) [Gynevet].
  • Nemi szervek nyálkahártya mikózisai (hígítva öblítési célokra!) [Cytovet, Gynevet].
  • A bőr és a nyálkahártyák szemölcsei, daganatai [Virovet].
  • Íny daganatok [Cytovet].
  • Bőr viszketés és fájdalom [Fytovet].
  • Külső hallójárat gyulladás [Cytovet, Imunovet, Renovet – kellő előkészület után].
  • Fájdalomcsillapító a kis ízületek és emlőmirigy gyulladások esetében [Kingvet, Imunovet].


Összetevők:

Növényi kivonatok (Nehézszagú gólyaorr, lándzsás útifű, fekete nadálytő, kender-apró bojtorján, sarkantyúvirág, vadgesztenye, nagy vérfű), hidrogénezett ricinusolaj, E-vitamin, mirha illóolaj, geránium illóolaj, mirha kivonat

Ajánlott adagolás: Használjuk a következők szerint: Ecseteljük az érintett terület 1 és 3 csepp (mérettől függően) 2-3 alkalommal naponta. Abban az esetben, ha hallójáratot kezel, akkor az érintett területen 1-3 cseppet egy fültisztító pálcikával törölje át naponta kétszer. A termék 3 hetes használata után egy hetet ki kell hagyni.

Ajánlások: Használat előtt rázza! Javasoljuk, hogy használja fel a terméket a felnyitás után három hónapon belül.

Figyelmeztetés: Külső hallójárat gyulladás kezelésekor az alkalmazás előtt tisztítsa ki a hallójáratot. Ne alkalmazza nagy mennyiségben (ecseteljen)! A fül maradjon száraz. Ne kerüljön az állat szemébe! Tartsa távol a gyerekektől!

Mellékhatások és kölcsönhatások: Nincs megfigyelt mellékhatása.

Tárolás: Tárolja a terméket száraz és sötét környezetben, 10 -25 ° C-on. Nem fagyasztható. Minimális eltarthatósága a dobozon és a címkén feltüntetve.

Térfogat: 30ml

Minőségbiztosítás: A termék fejlesztése, gyártása és ellenőrzése folyamatosan az ISO 9001: 2008 szabvány követelményei szerint történik.

Állatorvos ajánlása: Az Audivet elengedhetetlen számomra a helyi alopecia (szőrhullás), gombás bántalmak, ekcéma, valamint szemölcsök külső kezelésére. Eredményesen alkalmazható, bőr sebek kezelésében is. Hasznos ragadozók ínygyulladásának ecseteléséhez is. MVDr. Lubomír Chmelař, Ph.D. www.energyvet.com Lubomir.Chmelar@energy.cz