CYTOVET

CYTOVET       CYTOVET

Leírás:
Regenerációs készítmény rendkívüli méregtelenítő tulajdonságokkal.  Nagy molekulájú humin savakat, borostyánkősavat, és silymarint tartalmaz. Hatékonyan semlegesíti és eliminálja a méreganyagokat a gyomor-bélrendszerben és a környező szövetekben is. Pozitív hatásai vannak a mozgásszervi megbetegedések esetében is (artrózisok és csont- és ízületi degenerációk).

Belsődleges használat: [a legmegfelelőbb kísérő készítmény a zárójelben feltüntetve]

 • A humátok nagy kémiai affinitással minden mérgező anyagot megkötnek (méreganyagok, toxinok).
 • Leguniverzálisabban használható – mérgező anyagcseretermékek vagy a szabad gyökök hatásának a megszüntetésére – gyulladásos ízületi betegségek esetén is.
 • Az állatok öregedéssel járó panaszainak a megelőzésére. [Regavet].
 • Mérgezések (nehézfémek) [Fytovet].
 • Gyulladáscsökkentő hatás a gyomor-bélrendszerben – gyulladásos mediátorok semlegesítése [Regavet].
 • Csökkenti a tumorok növekedését, megakadályozza a metasztázis képződést – semlegesíti a tumor növekedési faktorokat [leukémia, karcinóma – Korovet, egyéb daganatok, szarkómák – Regavet].
 • Gennyes folyamatok esetén – semlegesíti a keletkező anyagcsere termékeket [Imunovet].
 • Vírusellenes és antibakteriális hatású (ha a kórokozó endotoxint tartalmaz) [Virovet, Kingvet].
 • Szöveti lúgosító, megköti a savas metabolitokat, és így megszünteti fáradtságot [Fytovet].

Külső használatra:

 • Gyulladáscsökkentő hatás.
 • Szemészeti gyulladások, kötőhártya gyulladás, szaruhártyafekély (hígított, oldott formában).
 • Gennyes sebek kezelésére[Imunovet].
 • Gyorsítja a sebgyógyulást – támogatja a seb tisztulását [Imunovet].
 • Használható lemosáshoz, nyálkahártyák öblítéshez (otitis, gingivitis), hüvely, végbél irrigáláshoz.
 • Súlyos hallójárat gyulladás esetén (hígított, oldott formában).

Összetevők:
1 kapszulában: Kálium humát (492.8mg), zselatin, silymarine (55 mg), borostyánkősav (2.2mg).

Ajánlott adagolás: Általánosságban három héten keresztül adjuk: A kis állatok 2 ttkg-ig: 1 kapszula naponta, 2 és 50 ttkg: 1 – 2 kapszula naponta kétszer, 50ttkg felett: 1- 2 kapszula 50 ttkg-onként kétszer naponta. Külsőleges alkalmazásra, oldjunk fel 1 kapszula tartalmát 0,2 liter forralt és lehűtött vízben, vagy forrásvízben. Súlyos megbetegedések esetén ( idült bőr, ízületi, bélrendszeri stb. megbetegedések, daganatos kórképek ) 3 hónapig tartó folyamatos kezelés ajánlott.

Beadási módszerek: a nyelés megkönnyítése érdekében célszerű a kapszulát megnedvesíteni vagy bezsírozni beadás előtt. Beadható kedvenc táplálék falatokban is. Ahol problémás a kapszula lenyelése, fel kell nyitni a kapszulát, tartalmát össze kell keverni élelmiszerrel vagy oldjuk fel az ivóvízben. Javasoljuk, hogy használja fel a terméket a felnyitás után 3 hónapon belül.

Figyelem: Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget! Gondoskodni kell megfelelő vízbevitelről a termék használata idején. Tartsa távol a gyermekektől!  Mellékhatások és kölcsönhatások: Cytovet csökkentheti a hatását egyes gyógyszereknek, mint például a citosztatikus és kemoterápiás szerek. Tárolás: Tárolja a terméket száraz és sötét környezetben, 10-25 ° C. Nem fagyasztható. Eltarthatósága a dobozon és a címkén feltüntetve. Csomagolás: 90 kapszula Minőségbiztosítás: A termék kifejlesztése, gyártása és ellenőrzése folyamatosan az ISO 9001: 2008 szabvány követelményei szerint történik. Állatorvosi ajánlás:  A Cytovetet használom bélhurut, gyomorhurut és a colitis eseteiben, Regavettel vagy Probiovettel együtt.  Kiegészítőként alkalmazható termék daganatos betegségek esetén, az állat várható túlélésének növelése céljából. Kombinálva Imunovettel, helyi fertőzött sebek kezelésére alkalmazható. Gyorsítja a nagy kiterjedésű sebek gyógyulását. A kapszula tartalmát feloldjuk 400 ml vízben, majd a szemek öblítésére használjuk; hatékony terápia macskák herpesz vírus okozta keratokonjunktivitise és más állatfajok különféle típusú kötőhártya gyulladásai esetében is. MVDr. Lucie Míková www.klinika-vltava.czlucie20000@seznam.cz