Dr.Sipos Katalin

1979 februárjában születtem első gyermekként. Édesapám Sipos Kund Kötöny református lelkipásztor, édesanyám Szőke Terézia, ének-zene matematika szakos tanárnő. Édesapám korábban Ramocsaházán szolgált. Ott születtem, ott nevelkedtem, ott ismerkedtem meg a helyi állatorvos ismerősök által ezzel a hivatással és így alakult ki bennem gyermekkoromtól fogva, hogy állatorvos akarok lenni. Akkoriban nem volt olyan hét, hogy egy-egy állatot haza ne vittem volna valamelyik kedves gyülekezeti tag udvaráról (nyuszit, bárányt, kiscsibét) – természetesen édesanyám nagy örömére… 1991-ben költöztünk Nyíregyházára, itt fejeztem be az általános iskolát a Kodály Zoltán Ének-zene tagozatos Általános Iskolában, majd a Kossuth Lajos Evangélikus Gimnáziumban érettségiztem. Az Állatorvos-tudományi Egyetemet Budapesten végeztem, a szakmai gyakorlatokat pedig főleg itthon, a megyében töltöttem. Már egyetemi éveim alatt bejártam segíteni az állatkórházba, így végzés után el is hívtak oda dolgozni. Közel 5 évig voltam a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Állatkórház alkalmazott állatorvosa, ahol az éjjel-nappali szolgálatban, a sok esetben és a sok állatfaj között mind szakmailag, mind munkabírásilag megedződik az ember. Közben megismerkedtem számos alternatív gyógymóddal (gyógynövények, homeopátia, Bach-virágterápia stb.) és már az állatkórházban bevezettem ezen különleges szerek használatát. 2008-ban homeopátiából nemzetközi állatorvosi vizsgát tettem. Remélem Önökkel is sikerül megismertetnem a klasszikus akadémiai orvoslás mellett ezen hasznos kiegészítő gyógymódokat-gyógyszereket.
2010  őszén férjhez mentem, párom Katona Viktor, aki sokszor nagy segítséget jelent munkám során.
2009 augusztusától a körzeti jogosult állatorvosként tevékenykedem Nyíregyháza, Nyírtelek és Kemecse térségében.
A „kijárós” munka mellett jelenleg Sóstóhegyen, az Aranykalász sor 18/a alatt tartok kolléganőmmel felváltva rendelést, valamint Nyírpazonyban, ahol férjemmel lakásunk kiegészítéseként kialakítottunk egy kis színvonalas, otthonos rendelőt, műtőt és kutyakozmetikának alkalmas helyiséget.

Remélem hosszú éveken át tudok majd Önök és állataik rendelkezésére állni.

skFénykép0133DSCF7505DSCF4631képek 019csicsó új motorja 048csicsó új motorja 227csicsó új motorja 193csicsó új motorja 083DSCF0909DSC_7285aDSCF3894skmutoskep 007DSC_1188DSC_8943