FYTOVET ÁSVÁNYI ANYAG ÉS NYOMELEM CSEPP

FYTOFYTOVET

 

Leírás:
Biológiailag rendkívül jól hasznosuló kolloid oldat, mely több mint 64 elemet tartalmaz, természetes formában. A biológiai hasznosulása több mint 98% (ionos formák esetén 2-6%; kelátos kötésű elemek esetében max.60% a hasznosulás foka). Kolloidális formában, még az egyébként toxikus anyagok is teljesen ártalmatlanok és pozitív hatásokkal bírnak a szervezetben. Nem terhelik a szervezetet a túlzott mértékben bejutott ásványi anyag kiválasztási feladataival. A fel nem használt kolloid ásványok mindegyike könnyen kiürül a szervezetből.

 

 

Alkalmazás: [a legmegfelelőbb kísérő készítmény a zárójelben feltüntetve]

  • Kolloid ásványok forrása, közel 100%-os hasznosulással. Aktiválja a legtöbb enzimet a szervezetben.
  • A gyomor-bélrendszer rendellenességei megakadályozzák az ásványi anyagok megfelelő felszívódását, ezt hidalhatjuk át a kolloidos ásványokkal [Regavet].
  • Univerzális, hüllők és madarak számára is [Gynevet].
  • A vedlés rendellenességek kezelésére hüllőknél is [Gynevet].
  • Mérgezések adjuváns antidotuma [Cytovet].
  • Cukorbetegség, pajzsmirigy és egyéb endokrin mirigyek betegségei [Regavet, Gynevet].
  • Viszketés csillapító – külső használatra [Audivet].
  • Felületi sebek (beleértve az égési sérüléseket is) kezelésére – belső és külső használatra [Gynevet].


Összetevők:

100% ásványvíz (kolloid oldat).

Ajánlott adagolás: Adjuk három hetes ciklusokban a következők szerint: valamennyi állatfajnak – tömegére való tekintet nélkül – 5-20 csepp oldatot cseppentsünk 1 liter ivóvízbe. Halak, kétéltűek és hüllők vízét az alábbi módon készítsük: Keverjünk össze 5 cseppet 1 liter tároló vízébe 1-2 óra időszakra. A termék használatát 3 hét után 1 héten át fel kell függeszteni.

Ajánlások: Használat előtt felrázandó! Javasoljuk, hogy használja föl a terméket a felnyitástól számított 3 hónap alatt.

Figyelem: Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget! Gondoskodni kell megfelelő vízbevitelről a termék használata során. Tartsa távol a gyerekektől!

Mellékhatások és kölcsönhatások: Nincs jelezve.

Tárolás: Tárolja a terméket száraz és sötét környezetben, 10-25 ° C. Nem fagyasztható. Minimális eltarthatósága a dobozon és a címkén feltüntetve.

Térfogat: 100ml

Minőségbiztosítás: A termék kifejlesztése, gyártása és ellenőrzése folyamatosan az ISO 9001: 2008 szabvány követelményei szerint történik.

Állatorvosi ajánlás: A Fytovet egyedi ásványi termék, amely rövid idő alatt képes ellensúlyozni a szervezetben a nyomelem hiányok következményeit. Hatása különösen nyilvánvalóvá vált, hasmenésben és vagy kutyák és macskák krónikus bélbetegségeiben. MVDr. Jaroslava Bláhová www.akupunktura-psu.cz