IMUNOVET CSEPP

IMUNOIMUNOVET

 

Leírás:
A termék a Croton lechleri ​​Muell Arg növény.100%-os gyanta nedvét tartalmazza, az úgynevezett Sangre de Drago – Dragon Blood melyet a perui indiánok használtak. Tonizáló, antivirális, antibakteriális, antimikotikus, és antioxidáns hatásokkal rendelkezik. Serkenti a kötőszövet regenerációját. Aktiválja a vérképzést és a celluláris immunitást, és különleges hatással bír a lépre, segít begyógyítani és regenerálni a sebeket, szöveteket, a nyálkahártyát és a bőrt. Fokozza az immunitást. A termék alkalmas minden állatfaj számára.

Használat: [a legmegfelelőbb kísérő készítmény a zárójelben feltüntetve]

  • Természetes antibiotikum ( közvetlenül a sebekre is lehet cseppenteni) [Kingvet].
  • A hosszan tartó fertőzés, a kórokozó antibiotikumokkal szembeni rezisztenciája esetén [Kingvet].
  • Láz esetén [1 Pentagram készítménnyel együtt adva].
  • Minden típusú seb gyógyítására (belső és külső alkalmazás) [Kingvet].
  • Immunmoduláns – visszafogja  kóros immunitást és aktiválja a fiziológiai immunitást [Regavet].
  • Lábadozás során segíti az érintett szervek reconvaleszcenciáját [Kingvet, Gynevet].
  • Leukózis (fehérvérűség) kezelésére [Korovet].
  • Sebforrasztó hatású – segít csökkenteni a hegekkialakulását [Kingvet].
  • Kiegészítő termék daganatos megbetegedések estén [Cytovet].


Összetevők:

A Croton lechleri ​​100%-os töménységű latex gyantája.

Javasolt adagolás: Adjuk maximum három héten át a következők szerint: Kis állatok 2 ttkg-ig: 1 csepp 1-2ml vízbe, vagy ételbe 3 alkalommal egy nap.  2 és 50ttkg : 3 csepp minden 10 ttkg-ra, naponta 3-szor kis mennyiségű vízben vagy ételbe.  50ttkg felett: 8-10 csepp minden megkezdett 50 ttkg súlyra,3 alkalommal, naponta. A készítményt 3 hét után abba kell hagyni egy hétre.

Ajánlások: Használat előtt rázza fel. Az adagolás kis mennyiségű vízben vagy etetés közben. Javasoljuk, hogy használja fel a terméket a felnyitás után három hónapon belül.

Figyelem: Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget! Gondoskodni kell megfelelő vízbevitelről a termék használata idején. Tartsa távol a gyerekektől!

Mellékhatások és kölcsönhatások: Irritáló hatású üres gyomor esetén – összehúzó hatás. Mindig etetés alatt vagy etetés után adjuk.

Tárolás: Tárolja a terméket száraz és sötét környezetben, 10-25 ° C. Nem fagyasztható. Megszilárdul a palackban vízzel érintkezve! Minimális eltarthatósága a dobozon és a címkén.

Térfogat: 30ml

Minőségbiztosítás: : A termék kifejlesztése, gyártása és ellenőrzése folyamatosan az ISO 9001: 2008 szabvány követelményei szerint történik.

Állatorvos ajánlása: Szinte minden műtét után tudom használni. Segít az esetekben is, amikor antibiotikumokkal szembeni rezisztencia áll fenn. Hatékony termék minden seb gyógyításában, még a fertőzött sebeket is beleértve. MVDr. Petr Hrabák http://mvdrhrabak.cz/