KOROVET CSEPP

KORO KOROVET 

Leírás:
Természetes növényi koncentrátum mely a Tűz elem szerv funkcióit stimulálja az Energyvet Pentagram rendszerében. Hatásmechanizmusa alapján gyengéden stimulálja a szív, a vékonybél, a hormonális rendszer és az erek funkcióit, így azok aktivitása fokozódik. Széles körűen javítja a transzport folyamatokat, az állat testének valamennyi szervében, sejt és biokémiai szinten is. Javítja a szövetek vérellátását. Bioinformációs hatóanyagai, specifikusan kiegészítik és fokozzák az összetevő gyógynövények hatását.

Stimulálja a Tűz elemet követő Föld elemhez tartozó szervek és szövetek funkcióját, azaz a gyomor, lép és hasnyálmirigy és az idegrendszer szöveteiben, így biztosítja tápanyagokat a sejtek növekedéshez és helyreállításához.
Nyugtatja a Tűz elemet megelőző Fa elem túlzott energetikai aktivitását, vagyis a máj, az epehólyag, a zsírszövet, az ízületek és a funkciókörébe tartozó szervek szöveteiben.

Alkalmazás: [a legmegfelelőbb kísérő készítmény a zárójelben feltüntetve]

 • Közvetlenül szívinfarktus és stroke után, hogy támogassa az érintett szövetek vérellátását (legalább 2 napon keresztül alkalmazzuk) [Omegavet, Fytovet].
 • Bármely ok tanú görcsök, tic, és epilepszia [Fytovet, Etovet].

Serkenti:

 • A lépet (vérképzés) [Imunovet].
 • A hasnyálmirigyet (emésztőenzim termelés) [Fytovet, Biomultivet].
 • Az idegrendszert, ha kibillent egyensúlyából (depresszió váltakozik, hiperaktivitással) [Etovet].
 • A szöveti regenerációt a vérellátás fokozása révén [Imunovet].
 • A pigmentek képzését [Biomultivet].

Csökkenti:

 • Máj vagy epehólyag problémákat, melyek megnövekedett hőmérséklettel járnak [Imunovet].
 • Ízületi gyulladásokat (fájdalmas, meleg) [Skelevet].
 • A stressz-okozta elhízást [Biomultivet].
 • Az agresszivitást [Etovet].
 • Depresssziót [Omegavet].


Összetevők:

növényi kivonat 82,6% (Ginkgo biloba, Hypericum perforatum, Tabebuia impetiginosa, Sanguisorba officinalis, Aesculus hippocastanum, Medicago sativa, Viola tricolor, Centaurea cyanus, Echinops sphaerocephalus, Menyanthes trifoliata, Lavandula officinalis, Quercus robur, Allium sativum, Carum carvi, Vaccinium vitis-idaea, Anethum graveolens, Zingiber officinale), szorbit, mikrokristályos cellulóz, xantán (sűrítők), víz, grapefruit kivonat, kálium-szorbát (tartósítószer), esszenciális olajok keveréke 0,3%, bioinformációs összetevők

Javasolt adagolás: Adjuk maximum három héten át a következők szerint:

Kis állatok 10 ttkg-ig, 1-2 csepp 1-2ml vízbe, vagy ételbe naponta 2-3 alkalommal.

10 és 100ttkg: 1-2 csepp minden 10 ttkg-ra, naponta 2-3-szor kis mennyiségű vízben vagy ételben.

100ttkg felett: 5 csepp (0,3 ml) minden megkezdett 100 ttkg súlyra, 2-3 alkalommal, naponta.

A készítményt 3 hét után abba kell hagyni egy hétre.

Ajánlások:  Használat előtt jól rázza fel. Az adagolás kis mennyiségű vízben vagy etetés közben. Javasoljuk, hogy használja fel a terméket a felnyitás után három hónapon belül.

Figyelem: Ne vagy fokozott figyelemmel adjuk szív problémák, vénás és artériás gyulladások több mint 2 napig tartó kezelése esetén. Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget! Gondoskodni kell megfelelő vízbevitelről a termék használata során.  Ne alkalmazza vemhes nőstények esetén. Tartsa távol a gyerekektől!

Mellékhatások és kölcsönhatások: Nincs jelentett mellékhatása.

Tárolás: Tárolja a terméket száraz és sötét környezetben, 10 -25 ° C-on. Nem fagyasztható. Minimális eltarthatósága a dobozon és a címkén feltüntetve.

Térfogat: 30ml

Minőségbiztosítás: A termék fejlesztése, gyártása és ellenőrzése folyamatosan az ISO 9001: 2008 szabvány követelményei szerint történik.

 

Állatorvos ajánlása:

A Korovetet főként az epilepsziás és görcsöket mutató állatoknál használom, a legtöbb esetben sikerrel bármilyen más gyógyszer használata nélkül. Az időleges felhasználás nagy előny. Amennyiben idős állatokat kezelek vele, akkor segít, hogy fokozzam az állat életerejét. MVDr. Lubomír Chmelař www.energyvet.com Lubomir.Chmelar@energy.cz