PROBIOVET PROBIOTIKUM KAPSZULA

  1. PROBIOVET

 

 

 

Leírás:
Probiotikus kiegészítő, amely két élő baktériumfajt (Lactobacillus acidophilus és Enterococcus  faecium), Chlorella pyrenoidosa zöld alga kivonatot és prebiotikus inulint tartalmaz. Élénkíti a vékony és vastagbél mikroflóráját, potencírozza az immunrendszert. Csökkenti a bél természetes toxikus terhelését a bélben végbemenő rothasztó folyamatok csökkentésével. A termék gyulladáscsökkentő hatású a bélrendszerben, és megnyugtatja az irritált nyálkahártyát. Ezáltal kezeli a hasmenést és a vérzéssel járó bélbetegségeket. Alkalmas minden állatfaj kezelésére, különösen hasznos a növendék állatok részére és azoknak az állatoknak, amelyeket ipari előállítású takarmányokkal etetnek.

Alkalmazás: [a legmegfelelőbb kísérő készítmény a zárójelben feltüntetve]

  • A gyomor-bélrendszer megbetegedéseinek legszélesebb körében alkalmazható Regavet].
  • Felfúvódás esetén [Regavet, Kingvet].
  • Bűzös és pépes hasmenésben [Regavet, Cytovet].
  • Rossz szájszag esetén [Regavet].
  • Tartósítószereket tartalmazó tápok okozta zavarok hatékony megelőzésére.
  • Növeli az immunrendszer aktivitását [Imunovet, Virovet].
  • Az öregséggel járó tünetek megelőzésére – őszülő szőrzet, ízületi kopások, veseelégtelenség [Regavet].
  • Perverz étvágy (ürülék evés) esetén [Etovet].
  • Szőrzet elszíneződést okozó könnyezés esetén [Regavet].

Összetevők:
1 kapszulában: Chlorella pyrenoidosa (250 mg), zselatin, inulin (40 mg), tejsav baktériumok Lactobacillus acidophilus és Enterococcus faecium (10 mg).

Ajánlott adagolás:

Kis állatok 2 ttkg-ig: ½ kapszula naponta

2-től 50 ttkg-ig: 10 ttkg-onként 2-3x ½ kapszula naponta

50ttkg felett: 50 ttkg-onként 2-3x 2 kapszula  naponta

A termék 3 hetes használata után 1 hét szünetet kell tartani.

Ajánlások:  Beadható kedvenc falatokban. Beadás előtt zsírozzuk meg a felületét vagy puhítsuk meg meleg ivóvízzel, vagy öntsük ki a tartalmát kedvenc eledelbe és adjuk be. Javasoljuk, hogy használja fel a terméket a felnyitás után három hónapon belül.

Figyelem: Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Gondoskodni kell megfelelő vízbevitelről a termék használata során. Tartsa távol a gyerekektől!

Mellékhatások és kölcsönhatások: Nincs jelentett mellékhatás.

Tárolás: Tárolja a terméket száraz és sötét környezetben, 10 -25 ° C-on. Nem fagyasztható. Minimális eltarthatósága a dobozon és a címkén feltüntetve.

Kiszerelés: 90 kapszula

Minőségbiztosítás: A termék fejlesztése, gyártása és ellenőrzése folyamatosan az ISO 9001: 2008 szabvány követelményei szerint történik.

Állatorvos ajánlása: A Probiovetet az emésztés javítására használom. A termék összetétele hatékonyan segít a hasmenés elleni küzdelemben és javítja a belekben a bakteriális kolonizáció esélyeit. A jó bélflóra és emésztés azt is jelenti, hogy megfelelőek az immunrendszer funkciói. Petr Hrabák http://mvdrhrabak.cz/