RENOVET

Leírás
Természetes növényi koncentrátum a termék allergia kiegészítõ kezelésére, valamint a szervezet méregtelenítésének segítésére használható

Alkalmazása:
– Májszövet tevékenységét támogatja fertõzés, a mérgezés után, anyagcsere-zavar esetén,
– Allergiás állapotokat segít leküzdeni.

Összetétel:
Gyógynövénykivonat 82.6%
(Verbena officinalis, Calluna vulgaris, Solidago virgaurea, Artemisia dracunculus, Erigeron canadensis, Ribes nigrum, Arctium lappa, Bidens tripartita, Polygonum aviculare, Sambucus nigra, Tropaeolum majus, Epilobium parvi- florum, Filipendula ulmaria, Geranium robertianum, Ononis spinosa), szorbitol – sûrítõanyag, mikrokristályos cellulóz – sûrítõanyag, víz, xantángumi– sûrítõanyag, grapefruit mag kivonat – tartósítószer, kálium-szorbát – tartósítószer, esszenciális olajkeverék 0.12%.

Ajánlott adagolás:
Három hétig így alkalmazzák:
1 kg, illetve kisebb testtömegû állatok esetén: a készítményt 1:10 arányban fel kell oldani vízben, az állat testtömegének megfelelõen 100 g-onként az oldatból 1 cseppet kell adni naponta 2-3-szor.
1-15 kg testtömegû állatok esetén: 1 csepp napi 1-3 alkalommal.
15 kg-nál nagyobb testtömegû állatok esetén: 3 csepp/50 testtömeg kg naponta egy vagy két alkalommal.

Javaslatok
Javasolt kis mennyiségû folyadékba keverve fecskendõvel az állat szájába juttatni.
Felhasználás elõtt felrázandó!
A pontos szer kiválasztás és a gyors gyógyulás érdekében konzultáljanak állatorvosukkal.
A felbontás után 3 hónapig használható fel.

Figyelmeztetés
Ne lépje át a javasolt napi adagot! A készítmény használatát a kezelés megkezdésétõl számított 3 hét elteltével legalább egy hétre fel kell függeszteni. A kezelés során biztosítani kell a megfelelõ mennyiségû vízbevitelt.
Az idõsebb állatoknak csak két napig adható, majd hagyjon három nap szünetet. Ha a tünetek nem súlyosbodnak, akkor három hétig tovább adható.
Vemhesség esetén nem ajánlott.
Gyermekek elõl elzárva tartandó! Kizárólag állategészségügyi célra!

Mellékhatások és ellenjavallatok:
Nem adható egyidejûleg Regavettel. A két termék adása között legalább egy hét szünetet ajánlott tartani. Ne adja vesekárosodott és rossz egészségi állapotban lévõ állatoknak (amely lehet veseelégtelenség).

Tárolás:
A terméket száraz, hûvös helyen tároljuk, 10-25 ° C-on. A fagytól óvjuk. Szavatossági ideje a csomagoláson, dobozon és a címkén.

Térfogata:
30 ml

Minõségbiztosítása:
A termék az ISO 9001:2008 –nak megfelelõ követelmények alapján készítették

Ajánlott az állatorvosok:
„Renovetet az ízületi arthritisre (Skelevette együtt), a vízháztartás anyagcseréjében kialakult problémák esetén, továbbá, allergiás állapotok kezelésére alkalmazom 4 hetenként váltogatva Regavettel, (elõkészítés).”

DVM. Petr Hrabák
http://mvdrhrabak.cz/

További információ: www.energyvet.com.